Tuinontwerp

Zonder ontwerp kan een aannemer geen huis bouwen. Daar moet eerst een architect aan te pas komen. Dit geldt ook voor de aanleg van een tuin. Je kunt niet zomaar in het wilde weg van start gaan en maar wat improviseren. Dan ontstaat een onsamenhangend geheel, waar elk natuurlijk evenwicht zoek is. Een tuin, die na een paar jaar niet meer is dan een wilde verzameling planten rond een verharding.


Het ontwerpen van een tuin vraagt -naast creativiteit- een gedegen vakkennis. Een goed ontworpen en ingerichte tuin is de basis voor jarenlang tuinplezier.


Stijl en vormgeving krijgen de ruimte in de tuinontwerpen van Johan Hoogeweij, onze tuinontwerper. Een deskundige, die uw idee├źn en wensen aanvult met zijn eigen creativiteit en jarenlange ervaring.
Stappenplan

Hoogeweij Hoveniers adviseert u graag over de inrichting, renovatie en/of het onderhoud van uw tuin. Of u nu een geheel nieuw ontwerp wilt of een aanpassing van een deel van uw tuin, wij hanteren een helder stappenplan:


Ori├źnterend gesprek

Na afspraak komen wij bij u langs om uw wensen te inventariseren. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en foto's kunt u een eerste indruk krijgen van wat er met uw tuin allemaal mogelijk is. Op basis van uw wensen en eisen doen wij u een voorstel met kostenraming - geheel vrijblijvend en kosteloos.

Ontwerp

Wanneer u besluit met ons in zee te gaan, kunnen we uw tuin gaan ontwerpen. Uw wensen wat betreft vorm en stijl, gebruik, onderhoud en budget worden vertaald in een creatief tuinontwerp. Ons plan van aanpak bestaat verder uit een matentekening, een aanlegplan met start- en opleverdatum en de bijbehorende (voorlopige) begroting.

Overleg

Samen met u bespreken we het plan. Waar nodig kan het ontwerp worden aangepast en de begroting worden bijgesteld om ze definitief te maken.

Uitvoering

Wanneer u ontwerp en begroting heeft goedgekeurd kunnen wij overgaan tot de uitvoering: het aanleggen van uw tuin.

Nazorg

Ons werk houdt niet op wanneer uw tuin is aangelegd. Na een geheel groeiseizoen nemen wij de status van de tuin op. De niet aangeslagen beplanting wordt vervangen.

Vraag om een vrijblijvende offerte. Dan zorgen wij ervoor dat uw tuin het hele jaar door in groene handen is!

Offerte

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan.

Adres

Hoogeweij Hoveniers Oberonlaan 25 3318EM, Dordrecht

Contacteer ons

Tel.: (078) 617 00 80 E: info@hoogeweij-hoveniers.nl